1. Maak je tekst op
Type de volgende symbolen rondom de tekst die je wil opmaken: *dikgedrukt*, _cursief_ en ~doorgestreept~.
2. Vind berichten terug
In de zoekbalk bovenaan kan je personen terugvinden, maar ook woorden! Type een woord uit een bericht dat je zoekt, klik op het bericht en lees het gesprek terug.3. Bekijk hoeveel berichten je naar iemand verstuurt
Ga naar instellingen, account, opslaggebruik, en zie per persoon hoeveel berichten je hebt verzonden.
4. Zet je stem om in tekst
Op Android telefoons kan je een spraakmemo omzetten in geschreven tekst, door simpelweg het microfoontje ingedrukt te houden en te beginnen met spreken.
5. Reageer direct vanuit een Popup
Veeg een notificatie omlaag of opzij terwijl hij in beeld staat en druk op de reactieknop.
6. ‘Laatst gezien’ uitschakelen
Wil je niet dat anderen weten wanneer je voor het laatst online was? Ga naar instellingen, account, privacy, dan naar laatst gezien en schakel dit uit.
7. Stel verschillende notificatiegeluiden in
Klik op de naam van de persoon of het groepsgesprek en stel bij ‘aangepaste meldingen’ een uniek geluid in voor dit gesprek.
8. Stel in wat je automatisch wil laden
Bij instellingen onder het kopje ‘data- en opslaggebruik’ kan je instellen wat je automatisch wil inladen. Foto’s, audio, video’s en/of documenten? Ook kan je ervoor kiezen om dingen enkel te laden wanneer je wifi hebt, om te besparen op je bundel.9. Voorkom meelezers
Je krijgt vaak een preview van een bericht voordat je het opent, waardoor anderen makkelijk mee kunnen lezen. Schakel dit door naar instellingen te gaan, dan naar notificaties, en hier de preview te inactiveren.
10. Verander je status
Pas je status aan in het hoofdmenu van whatsapp om je vrienden te laten weten hoe je je voelt of waar je mee bezig bent. Dit kan zo vaak als je wilt!

WhatsAppWebVersie.nl is not in any way affiliated with WhatsApp or WhatsApp Inc. Only a dutch guide for installing WhatsApp Web.