1. Spraakmemo’s versturen
Houd het microfoontje rechts van je typeveld ingedrukt en neem direct je spraakmemo op.

2. Bel met Whatsapp
Bovenaan je gesprekken staat een telefoon icoontje. Klik hierop om gratis te bellen!3. Bewaar media op je telefoon
Ga naar instellingen, dan naar chatinstellingen en activeer “Bewaar ontvangen media”. Zo zorg je er automatisch voor dat de afbeeldingen minder data gebruiken.

4. Maak een backup van je gesprekken
Op je Iphone kan je bij instellingen kiezen om automatisch een iCloud backup te maken. Op Android kan je een backup maken in Google Drive.

5. Deel makkelijk contacten
Vraagt iemand om het telefoonnummer van iemand uit jouw lijst? Druk bij een gesprek op het plusje rechts naast het typeveld (bij Android op de paperclip rechtsboven) en deel direct een contact.

6. Stel snelkoppelingen in
Androidgebruikers kunnen een snelkoppeling maken naar een gesprek. Kies “meer” in het gesprek en selecteer “snelkoppeling maken”.

7. Verander de achtergrond
Ga naar instellingen, dan naar chatinstellingen, en stel je persoonlijke achtergrond in. Op Android telefoons ga je naar ‘menu’, en dan naar ‘Achtergrond’.

8. Personaliseer je profiel
Ga naar je instellingen en klik op het rondje waar een afbeelding in staat. Hier kan je je naam en profielfoto aanpassen.9. Demp gesprekken
Bij drukke groepsgesprekken kan je ervoor kiezen om geen meldingen meer te krijgen. Ga naar het gesprek, klik bovenin op de naam, en selecteer ‘stil’.

10. Volg de status van je bericht
Wanneer je iets verzendt, verschijnt er een vinkje wanneer het verzonden is. Twee vinkjes betekent dat het is aangekomen op de mobiel van de ander, en twee blauwe vinkjes betekent dat die persoon het ook gelezen heeft. Let op: Sommige mensen hebben ingesteld dat je géén blauwe vinkjes te zien krijgt.

WhatsAppWebVersie.nl is not in any way affiliated with WhatsApp or WhatsApp Inc. Only a dutch guide for installing WhatsApp Web.