1. Zeg vaarwel tegen de blauwe vinkjes
Als je niet wil dat het zichtbaar is als je iets hebt gelezen, ga dan naar instellingen, account, privacy, en zet “leesbewijzen” uit.

2. Whatsapp op je computer
Wil je reageren op chats zonder je telefoon te pakken? Ga op je computer naar web.whatsapp.com en scan de QR code met je telefoon!3. Anoniem meelezen in een groepsgesprek
Wil je wel meelezen, maar niet dat iedereen kan zien dat je online bent? Ga dan naar je privacy instellingen en pas daar de opties voor je online status aan.

4. Je profielfoto verbergen
Voer je ook gesprekken met mensen die je minder goed kent? Bij je privacy instellingen kan je aangeven wie jouw profielfoto mogen zien.

5. Deel je locatie
Klik op het plusje of het pijltje links van het typevlak, kies ‘Locatie’ en je vrienden krijgen een kaart te zien met daarop precies waar je bent!

6. Stuur groepsberichten alsof ze privé zijn
Wil je meerdere mensen tegelijkertijd hetzelfde bericht sturen, zonder dat zij dat merken? Ga dan naar “Verzendlijsten” onder de zoekbalk van whatsapp.

7. Sla je lievelingsgesprekken op
Houd een tekst die je graag terug wil lezen ingedrukt tot er een menu verschijnt en klik op het sterretje. Om het terug te lezen ga je naar “Berichten met ster” bij instellingen.8. Sla data op in de agenda
Soms stuurt iemand je een datum en verschijnt daar een blauwe streep onder. Houd de datum ingedrukt, volg de stappen die in beeld verschijnen en sla het op!

9. Vind groepsgesprekken terug
Oude gesprekken kan je terugvinden door de naam van een persoon uit de groep in te voeren, in plaats van de naam van het groepsgesprek.

10. Herinner jezelf
Je kan een gesprek naar rechts vegen en als ongelezen markeren (op Android lang ingedrukt houden). Naast het gesprek blijft dan een blauw bericht staan als herinnering dat je nog moet reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsAppWebVersie.nl is not in any way affiliated with WhatsApp or WhatsApp Inc. Only a dutch guide for installing WhatsApp Web.